Xbox Cloud Gaming krijgt ondersteuning voor muis en toetsenbord

Xbox Cloud Gaming krijgt ondersteuning voor muis en toetsenbord

Het gaat in eerste instantie om veertien verschillende spellen

Microsoft gaat ondersteuning voor muis en toetsenbord toevoegen aan Xbox Cloud Gaming.

Het bedrijf meldt dat de optie om muis en toetsenbord te gebruiken voor Xbox Cloud Gaming op dit moment wordt getest via een bèta, maar dat het uiteindelijk voor iedereen beschikbaar komt. Dit moet er voor zorgen dat muis en toetsenbord kunnen worden gebruikt wanneer games via de Xbox-app voor Windows en via Edge- en Chrome-browsers worden gespeeld.

Overigens wordt het niet mogelijk om alle games op Xbox Cloud Gaming met muis en toetsenbord te spelen. Vooralsnog geldt de ondersteuning voor veertien verschillende games. Het gaat om Halo Infinite, Gears Tactics, Age of Empires 2, Atomic Heart, High on Life, Ark Survival Evolved, Grounded, Pentiment, Sea of Thieves, Deep Rock Galaxy, Sniper Elite 5, Doom 64, Zombie Army 4: Dead War en Fortnite. Laatstgenoemde kan alleen gebruik maken van muis en toetsenbord wanneer via de browser wordt gespeeld.

Het is nog niet bekend wanneer iedereen toegang tot de functie krijgt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Laatste videogame roddel van vandaag is dat Xbox open staat om de Epic- en Steam Store ook draaiende te krijgen op hun console. Dat is wel een dikke power move, als Steam beschikbaar zou zijn op de Xbox. Heb je een vrij krachtige, volledig multiplatform, home console waar alles op te spelen is behalve Nintendo games. Helemaal in combinatie met de handheld roddel. Dit alles met een dikke korrel zout natuurlijk.

[Reactie gewijzigd door Bobbie op 27 maart 2024 - 18:05]

0

Aanbevolen voor jou