Mei-update laat Starfield in 60 fps op Xbox Series X draaien

Mei-update laat Starfield in 60 fps op Xbox Series X draaien

Ook kunnen spelers het interieur van schepen inrichten

Bethesda heeft de inhoud van de aankomende update 1.11.33 voor Starfield onthuld. De Xbox Series X-versie krijgt bijvoorbeeld een 60 fps-modus.

Op de officiële website werd de inhoud onthuld en in onderstaande trailer worden de wijzigingen en toevoegingen ook getoond. De patch wordt nu al getest door spelers via de Steam-bèta en komt op 15 mei officieel uit.

Zo kunnen Xbox Series X-gamers diverse instellingen voor de prestaties wijzigen, waarbij onder andere een 60 fps-modus, maar ook 30 fps- en 40 fps-opties worden toegevoegd. Een andere langverwachte toevoeging is de beschikbaarheid van gedetailleerde kaarten van de oppervlakte van planeten en steden.

Verder kan men het interieur van schepen inrichten, is er een Extreme-moeilijkheidsgraad, kunnen er diverse gameplayaanpassingen worden gemaakt (waaronder hoeveel schade men oploopt en hoeveel men kan dragen), en kan men de camera zo instellen dat deze niet inzoomt op personages tijdens dialogen. Verder worden er verschillende bugs opgelost.

Bethesda laat in onderstaande video ook eerste beelden zien van een landvoertuig om planeten mee te verkennen. Dit voertuig zit echter nog niet in aankomende update. Het bedrijf liet onlangs weten dat de eerste uitbreiding voor de game, Shattered Space, ergens in het najaar uitkomt. Volgens recente geruchten is de releasemaand september.

Watch on YouTube
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Meer framerate opties voor de game is erg welkom. Maar mijn persoonlijke grote irritant waren de vele laadtijden en daardoor de momenten waarin er weer iets interessants was. Ik heb er maar 10 uur of zo ingestopt, maar voor mij moet het me dan al wel grijpen...

-2
test

12 juni 2023: Xbox chief Phil Spencer on Starfield being 30fps on Xbox Series X/S. “It’s a creative choice. We obviously have games that are running at 4K/60 on the platform. It’s not a platform issue, it’s a creative decision.” Natuurlijk was een 60fps/performance mode mogelijk een jaar geleden, als Bethesda tenminste hun shit in orde had (na 1 jaar delay notabene) , creative decision my ass , hoe kunnen mensen Spencer nog serieus nemen met dit soort misleidende PR praat ???

-1

Dit spel had nog minstens een jaar nodig. En als je terug kijkt, zie je dat bij meer Xbox releases deze generatie waar games met veel gebreken released worden. Het begon Halo Infinite, Redfall, Starfield, Forza Motorsport.

-3
test

Eens! Ben wel blij dat de games uiteindelijk alsnog de updates hebben gekregen.

-1

Tja dat mag je ook wel verwachten.

-2

Aanbevolen voor jou