Larian benadrukt dat Baldur's Gate 3 niet naar Xbox Game Pass komt

Larian benadrukt dat Baldur's Gate 3 niet naar Xbox Game Pass komt

Geïnteresseerden worden geadviseerd het spel gewoon te kopen

Larian Studios heeft nog eens benadrukt dat we Baldur's Gate 3 in de toekomst niet op Xbox Game Pass hoeven te verwachten.

Dat meldt regisseur en Larian-oprichter Swen Vincke in een interview met IGN. "We hebben vanaf het begin af aan gezegd dat het niet op Game Pass zou verschijnen. Het komt niet naar Game Pass."

Hij vervolgt: "We hebben een grote game gemaakt, dus ik denk dat daar een eerlijke prijs betaald voor mag worden, en dat is prima. We hebben daarbovenop geen microtransacties, dus je krijgt waar je voor betaalt. Vanaf het begin is het al een flinke game. Dat zou op zichzelf moeten kunnen bestaan. Dit zorgt er voor dat we games kunnen blijven maken.

Baldur's Gate 3 verscheen eerder dit jaar voor pc en PlayStation 5 en is sinds vorige week op Xbox Series verkrijgbaar, al wordt de game daar wel geplaagd door een bug die savefiles verwijdert. Het spel won de award voor game van het jaar op The Game Awards vorige week.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ach hoeft ook niet, maar ooit zal de game wel op plus of gamepass komen als de verkopen zijn gestopt en een flinke zak geld van sony of xbox is altijd dan wel welkom. Zelfs gta en cod staan wel eens op deze diensten.

2
test

Het grote verschil tussen hen is dat larian nog niet haar ziel heeft verkocht. Gamepass is ook terug aan het lopen, nee weg ermee. Eigenaar van je product, dus gewoon de aanschaf prijs houden. Beter voor Larian en beter voor iedereen, zij zijn een van de partijen die dat begrijpen.

-3
test

Niemand heeft het dat de prijs moet zaken nu. Over jaar of 2 jaar zal de verkopen dalen en dan zal ook lariant er mee in zee gaan of gamepass of ps plus of epic games, een grote zak geld doet wonderen en daar zegt geen 1 bedrijf nee tegen. Hoop voor je dat je alles op disc koopt want anders ben je ook geen eigenaar van je product

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 16 december 2023 - 14:44]

2
test

Eerst zien, dan geloven. Zodra de originele verkoop piek voorbij is en er meer geld in het laatje moet komen zal Game Pass vast wel een optie gaan zijn.

3

Aanbevolen voor jou