Eerste maand Xbox Game Pass kan weer voor 1 euro worden aangeschaft

Eerste maand Xbox Game Pass kan weer voor 1 euro worden aangeschaft

Geldt voor Xbox Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc

De 1 euro-deal voor Xbox Game Pass, waarbij men de eerste maand maar een enkele euro betaalt voor het abonnement, is terug.

De deal geldt alleen voor Xbox Game Pass Ultimate (waarmee men dus beschikking krijgt over de console- en pc-versie van de service) en Game Pass voor pc. Begin dit jaar verdween de deal, maar nu is hij dus weer terug.

De conversie van Xbox Live Gold naar Xbox Game Pass Ultimate is overigens nadelig veranderd. Voorheen konden mensen hun Gold-abonnement voor een euro overzetten naar Game Pass Ultimate. Wanneer men drie jaar Gold (het maximum) had, kon dat dus voor een euro overgezet worden naar drie jaar Ultimate. Dit werkt nu anders: het gaat om een 3:2 verhouding. Als men dus bijvoorbeeld drie jaar Gold heeft, kan men voor een euro dit omzetten naar twee jaar Ultimate.

Onlangs is de prijs van Xbox Game Pass verhoogd. Nieuwe abonnees betalen nu 10,99 euro per maand in plaats van 9,99 euro, en 12,99 euro per maand voor Ultimate. Bestaande leden krijgen pas vanaf 13 augustus te maken met deze prijsstijging. Er is vooralsnog geen prijsstijging voor de pc-versie van Game Pass aangekondigd.

De Xbox Series X gaat vanaf 1 augustus overigens ook in prijs omhoog - die gaat 550 euro kosten, een stijging van 50 euro. De prijs van de Xbox Series S blijft hetzelfde.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

vind het het nog veel haha nee hoor vind altijd wel goed dat Xbox dit doet zo kan je zien of het wat voor jou is

-5

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Wat een goeie grap

0

Aanbevolen voor jou