'Call of Duty voor Game Pass nog niet zeker, prijsstijging Ultimate wordt overwogen'

'Call of Duty voor Game Pass nog niet zeker, prijsstijging Ultimate wordt overwogen'

Nog meer berichten over de onrust binnen Xbox

Het zou nog niet zeker zijn dat toekomstige Call of Duty-games op release meteen naar Xbox Game Pass komen. Ook zou Microsoft overwegen om Xbox Game Pass Ultimate van een prijsstijging te voorzien.

Dat claimt The Verge te hebben vernomen. "Ik heb gehoord dat Microsoft overweegt om de prijs van Game Pass Ultimate weer omhoog te gooien."

In het verlengde daarvan zou het bedrijf nog niet weten of het toekomstige Call of Duty-games vanaf de dag van release op Xbox Game Pass plaatst. "Er wordt al geruime tijd over gediscussieerd - er zijn zorgen dat Game Pass de omzet die Call of Duty genereert ondermijnt."

Nadat Microsoft begin deze week meerdere studio's sloot - waaronder Tango Gameworks en Arkane en Austin - zijn veel journalisten van grote internationale gamesites in de pen geklommen om meer details te delen over de situatie binnen Microsoft. Bovenstaande informatie maakt daar onderdeel van uit.

De nieuwe Call of Duty-game wordt waarschijnlijk op 9 juni - meteen na de Xbox Games Showcase - onthuld. Volgens geruchten gaat het om een nieuwe Black Ops-game. Sinds de aankoop van Activision Blizzard vorig jaar heeft Microsoft nog geen Call of Duty-games op Game Pass aangeboden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben blij dat Phil Spencer zich zo verbonden voelt met ons als gamer. We merken er alleen nog vrij weinig van.

1
test

180 euro per jaar vind ik best prijzig als je alleen een live service game als cod zou spelen, en vaak doe je dat omdat die spellen zo gemaakt worden. Die pass is goed om meerdere games te proberen, maar als je echt invested bent in een game dan zou ik em eerder kopen dan huren

0

Aanbevolen voor jou