Win een Nocturnal Vapor Xbox-controller

Win een Nocturnal Vapor Xbox-controller

Hoe kun je hem winnen?

Helaas komt de levenspanne van menig controller uiteindelijk tot een einde. Mocht je, om wat voor reden dan ook, een nieuwe controller nodig hebben: we geven samen met bol een nieuwe Nocturnal Vapor-controller weg, die jij binnenkort misschien wel aansluit op jouw Xbox.

De controller is te gebruiken op zowel de Xbox Series X|S en Xbox One, en bevat aan zowel de achterkant als op de triggers rubberen grips voor extra houvast. Het ontwerp, met de kleuren die over de controller wervelen, is in de basis hetzelfde voor elke Nocturnal Vapor-controller, maar is ook op elk exemplaar uniek.

Zo’n nieuwe controller komt dit jaar vast van pas. Als we de geruchten mogen geloven zit het najaar van Xbox vol met nieuwe releases, waaronder Indiana Jones: The Great Circle, Avowed en de Starfield-dlc genaamd Shattered Space. Meer informatie over deze games is te verwachten in de recent aangekondigde Xbox Game Showcase, waarna een speciale presentatie wellicht de nieuwe Call of Duty-game onthuld.

Wat moet je doen om deze controller te winnen? Ga naar de website van bol en vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) en vul het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaaf! Ik doe mee :)

1

Fancy! Ik doe ook mee :D

1

Aanbevolen voor jou