Kom naar Rise of the Ronin-evenement van PlayStation

Kom naar Rise of the Ronin-evenement van PlayStation

Samen met een +1

Namens PlayStation mag Gamer.nl drie leden van de community uitnodigen voor een zeer speciaal evenement, waar je hands-on zult gaan met de nieuwe PlayStation-exclusive Rise of the Ronin.

De nieuwe game van Team Ninja komt op 22 maart uit, dus om dat te vieren organiseert PlayStation een exclusieve hands-on-sessie op de releasedatum. Je mag daar ook een vriend of vriendin mee naartoe nemen, zodat jullie samen de eerste stappen in de Boshin Oorlog van Japan kunnen zetten. 

Het evenement begint rond 10:45 uur en zal om 14:00 afgerond worden. Naast natuurlijk de game spelen, is er ook een kalligrafie workshop waarbij je de beginselen geheel in een Japans aangeklede ruimte aangeleerd krijgt, met tussendoor natuurlijk een hapje sushi!

Watch on YouTube

Rise of the Ronin is de nieuwe game van Team Ninja, die je misschien bekend voorkomt dankzij de ontzettend pittige Nioh-games. Deze nieuwe titel biedt een open wereld die spelers kunnen verkennen en bezaaien met lichamen dankzij een breed scala aan wapens. Lees ook ons overzicht met alles dat bekend is over de game.

Wil jij nou met jouw favoriete persoon naar dit exclusieve evenement gaan? Stuur dan een mailtje naar redactie@gamer.nl met de reden dat jij zo ontzettend uitkijkt naar Rise of the Ronin. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ga graag samen met Eeeries

-2

Aanbevolen voor jou