Verschenen Dragon's Dogma 2-patch pakt Dragonsplague aan

Verschenen Dragon's Dogma 2-patch pakt Dragonsplague aan

De ziekte zou nu minder vaak moeten voorkomen in het spel

Een gisteren verschenen update voor Dragon's Dogma 2 maakt Dragonsplague minder vaak voorkomend in de game.

Vorige week werd al aangekondigd dat de patch er aan zat te komen, maar nu is hij dus daadwerkelijk verschenen. Dragonsplague is een ziekte in Dragon's Dogma 2 die Pawns, de computerbestuurde metgezellen van de speler, kunnen krijgen. Daardoor luisteren ze langzaam maar zeker steeds minder goed naar de speler, en kunnen ze uiteindelijk zelfs moordlustig worden - met alle gevolgen van dien.

De patch zorgt er dus voor dat Dragonsplague minder vaak voorkomt. Ook is het nog duidelijker te zien wanneer Pawns de ziekte met zich meedragen, via nog intensere rode ogen. De patch zorgt er daarnaast voor dat schatkisten die al geopend zijn niet meer getoond worden op de minimap, en verder worden er diverse aanpassingen gemaakt aan het algemene gedrag van Pawns. Zo zouden ze minder snel van afgronden af springen. De volledige patch notes zijn hier te vinden.

Dragon's Dogma 2 kwam afgelopen maart uit voor PlayStation 5, Xbox Series-consoles en pc. Gamer.nl-redacteur Marcel Vroegrijk gaf het spel een 9: "Dragon’s Dogma 2 is een van de beste openwereldgames tot nu toe. Met zijn vrije vechtsysteem, het gezelschap aan eigenzinnige pawns en de levendige spelwereld biedt dit tweede deel het ultieme avonturiersgevoel. Het is nog steeds een complexe rpg met veel achterliggende systemen, maar die werken allemaal samen om jouw spelervaring voortdurend van onvergetelijke momenten te voorzien."

Het succes van Dragon's Dogma 2 - en Street Fighter 6 - heeft er overigens voor gezorgd dat Capcom zijn winstverwachting omhoog heeft gegooid, zo viel gisteren te lezen.

View post on X
Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het lijkt me een game die zo goed bij me past, maar ik word er kotsmisselijk van. Het is echt niet zo dat ik haat heb aan 30 fps, maar de frame pacing en de onstabiele frame-rate zelfs als je de instelling op 30 zet is gewoon vreselijk. Genoeg op mijn switch gespeeld waarbij de games op 30 fps gespeeld moeten worden, maar bij dragons dogma is het gewoon niet te doen. FF rebirth heb ik nergens last gehad van de performance en die kreeg een volpunt aftrek hiervoor en deze game is gewoon niet te spelen. Ik speel hem trouwens op de ps5. Ze mogen van mij echt wel iets meer gaan doen aan die performance, ergens vind ik het gewoon schandalig.

0
test

Zelf heb ik absoluut geen last ervaren met de FPS in dit spel, ook op de PS5. FFVII Rebirth heb ik meer vervelende technische problemen moeten ervaren, zoals het opnieuw moeten installeren door corrupte data... twee keer. :) Gelukkig was mijn save veilig.

0

Aanbevolen voor jou