Suicide Squad-spelers ontvangen 20 euro voor in-game aankopen vanwege problemen

Suicide Squad-spelers ontvangen 20 euro voor in-game aankopen vanwege problemen

De game was een tijdlang onspeelbaar vanwege het offline halen van de servers

Mensen die de Early Access-versie van Suicide Squad: Kill the Justice League spelen, ontvangen in-game geld dat gelijk staat aan ongeveer 20 euro vanwege het feit dat de game meermaals offline is gegaan.

De nieuwe game van Rocksteady komt officieel pas aanstaande vrijdag uit, maar mensen die de Deluxe Edition hebben gekocht krijgen drie dagen eerder toegang. Meerdere spelers maakten echter melding van een bug die er voor zorgde dat de campagne van de game al helemaal uitgespeeld was. Ontwikkelaar Rocksteady haalde de game dan ook offline om dit op te lossen - waardoor mensen het spel niet konden spelen. Ook gisteren was het spel kort offline.

Om spelers die extra voor de Early Access-versie hebben betaald tegemoet te komen, heeft Rocksteady nu 2000 'LuthorCoins' aan mensen geschonken. Dit is een in-game munteenheid die ongeveer gelijkstaat aan 20 euro.

Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich af in het universum van de Arkham-games van ontwikkelaar Rocksteady. In het spel besturen spelers de leden van de Suicide Squad, die Metropolis en de wereld moeten redden nadat Brainiac controle neemt over superhelden zoals Superman. Het spel kan alleen doorlopen worden waarbij spelers kunnen schakelen tussen de verschillende leden van het team, maar ook met z'n vieren. De game verschijnt voor pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou