Speciale Dragon's Dogma 2-app laat spelers nu al personages ontwerpen

Speciale Dragon's Dogma 2-app laat spelers nu al personages ontwerpen

De game komt op 22 maart uit op PlayStation 5, Xbox Series en pc

Capcom heeft een app uitgebracht op pc en consoles waarmee gamers alvast hun speelbare personage en hoofdpawn kunnen creëren voor Dragon's Dogma 2.

De komst van de zogeheten Character Creator & Storage-app werd tijdens een livestream gisteren aangekondigd en is nu beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Spelers kunnen het hoofdpersonage - de Arisen - creëren, alsmede de belangrijkste pawn, een computergestuurd personage dat spelers tijdens het avontuur bijstaat.

Er kunnen vijf designs worden opgeslagen. Logischerwijs kunnen de personages overgeheveld worden naar de volledige game wanneer die beschikbaar komt. Capcom laat daarnaast weten dat sommige pawns die door spelers zijn gemaakt als officiële pawns in de game verspreid zullen worden.

Dragon's Dogma 2 verschijnt op 22 maart voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en Steam. De eerste game kwam in mei 2012 uit op PlayStation 3 en Xbox 360 en heeft in al die jaren een cultstatus verkregen. Een jaar later kwam een nieuwe versie van de game uit, Dragon's Dogma: Dark Arisen, die in de loop van vorig decennium ook op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch is uitgekomen. In 2020 gaf Netflix ook een zevendelige animatieserie gebaseerd op de game uit.

Marvin Toepoel ging onlangs aan de slag met de game en schreef een preview: "Wie zich niet tegen laat houden door de tegenvallende framerate en het twijfelachtige verhaal, zal een hoop speelplezier uit Dragon’s Dogma 2 halen. Als Capcom nog genoeg verrassingen in petto heeft en de volledige wereld net zo goed gevuld is tijdens deze previewsessie, hebben we hier misschien wel te maken met een rpg-klassieker in wording."

Watch on YouTube
Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou