Screenshots van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater getoond

Screenshots van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater getoond

Game komt naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc

Konami heeft zes screenshots uitgebracht van het aankomende Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.

De screenshots kunnen hieronder bekeken worden en tonen vooral de omgeving in het spel. De "trouwe remake" van Metal Gear Solid 3 werd gisteren tijdens de PlayStation Showcase voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc aangekondigd. Een releasedatum is nog niet bekend. "Een nieuwe generatie van spelers en loyale fans kunnen het ontstaansverhaal van de beroemde Big Boss ervaren en er achter komen hoe zijn legende werd gevormd."

Inmiddels is via de Konami-website ook aangekondigd dat de oorspronkelijke stemacteurs terugkeren in de game. Het is daarbij onduidelijk of zij de game opnieuw inspreken, of dat de oorspronkelijke audiofiles worden gebruikt.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater speelt zich af in 1964, ver voor de andere hoofddelen in de Metal Gear-reeks. In het spel moeten spelers als een FOX-agent genaamd Naked Snake de Russische raketgeleerde Nikolai Stephanovich Sokolov zien te redden en een superwapen zien te saboteren. Waar in andere Metal Gear-games vooral stedelijke en industriële gebieden worden verkend, doen spelers in Snake Eater een jungle aan. Naast stealth, actie en verhalende elementen bevat het spel ook survivalelementen. Zo kan er op dieren gejaagd worden en moeten spelers hun wonden en breuken helen. Er gingen al geruime tijd geruchten over een remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Konami brengt ergens dit najaar ook 'Volume 1' van een remaster-collectie van de MGS-reeks uit. In deze eerste volume zitten Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 en Metal Gear Solid 3.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

-1
test

Volgens mij is MGS3 een remake en MGS1 en 2 remasters, meer zoals het orgineel dus.

0
test

Er komt een remaster collectie uit bestaand uit: Metal Gear Solid 1 Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty 2 ( Metal Gear Solid 3: Sanke Eater) (Zie https://www.konami.com/mg/mc/eu/en/ ) Daarnaast komt Metal Gear Solid Delta: Snake Eater uit als remake op MGS3

0
test

Volgens mij is dit een volledige remake en zijn de delen uit vol 1 eenvoudige ports met misschien een verbetering in resolutie en framerate.

1
test

Deze gebruiker is verwijderd

-3
test

Hele vette game, ben benieuwd wat ze kunnen met de serie zonder kojima. Had liever gezien dat ze metal Gear 1 remake hadden gedaan. Maar misschien gaan ze de rest ook doen en dan gaat het op in welke jaren het afspeelde.

0

Aanbevolen voor jou