Samoerai-actie-rpg Phantom Blade Zero onthuld

Samoerai-actie-rpg Phantom Blade Zero onthuld

Verschijnt op een nog onbekend moment op PS5

De actie-rpg Phantom Blade Zero werd tijdens de PlayStation Showcase aangekondigd.

De third-person-game moet snelle third-person combat met zwaarden bieden. Spelers kruipen in de huid van een sluipmoordenaar genaamd Soul die voor een mysterieuze, machtige organisatie genaamd The Order werkt. Wanneer hij wordt beschuldigd van de moord op de patriarch van deze organisatie, begint de jacht op hem.

Aan het begin van het spel raakt Soul ernstig gewond. Hij wordt gered door iemand met speciale krachten, maar het gevolg is dat dit medicijn maar 66 dagen werkt. Hij moet het opnemen tegen machtige vijanden en het complot te zien ontrafelen voordat zijn dagen geteld zijn.

Phantom Blade Zero wordt ontwikkeld door S-Game. in 2010 brachten ze het spel Rainblood: Town of Death uit in China, en deze nieuwe game is daar op gebaseerd. Het wordt een "spirituele hergeboorte" genoemd en "de game die we altijd al wilden maken".

Phantom Blade Zero komt in ieder geval naar PlayStation 5. Een releasedatum is nog niet bekend. Lees meer op PlayStation Blog.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er erg cool uit!

0
test

interessant. En echt snelle actie mawr aub keuze in spreek taal. Toen ik die Chinees of Japanner op die pasrdxenxwagen zag in de trailer en praatte met ietwat een Iers accent dacht ik, nee deze taal en localization gaat niet passen. meant dat is niet echt geloofwaardig. Gewoon netjes Engels had nog gelukken voor mij maar hopelijk gewoon de keuze. Maar dit is heel interessant.

0
test

Sorry voor mijn mooie woorden. Haha ik mis een edit knop. Haha ik pas mijn berichten altijd aan omdat ik vergeet de foutjes eruit te halen voor ik olaats. Dat deed ik zo ook op de oude site. Dus hopelijk snel een edit knop.

1
test

Ja edit knop zou mooi zijn, ik ben dyslectisch en hele grote handen dus tik fout snel gemaakt op de telefoon. On topic wel vette game 1 van de weinige ex die Sony toonde die echt vet was.

0

Aanbevolen voor jou