Returnal krijgt een graphic novel en artbook

Returnal krijgt een graphic novel en artbook

Plus een geanimeerde comic

Er komt een graphic novel en artbook van de PlayStation 5-exclusive Returnal.

Dat heeft de Finse ontwikkelaar Housemarque bekendgemaakt. De boeken worden ontwikkeld in samenwerking met Dark Horse Comics.

De graphic novel krijgt de naam Returnal: Fallen Asteria. Het eerste deel komt op 22 oktober van dit jaar uit en telt 88 pagina's. Naast deze aankondiging heeft Housemarque ook een geanimeerde versie van dit eerste deel uitgebracht.

Watch on YouTube

Gisteren plaatste de ontwikkelaar al een teaser online dat er vandaag iets zou worden aangekondigd. Het is vandaag precies drie jaar geleden dat de third-person roguelike-shooter uitkwam voor de PlayStation 5. In 2021 werd Housemarque opgekocht door Sony, sindsdien is het een first-party PlayStation-studio.

Returnal is verkrijgbaar op PlayStation 5 en pc. De game is een soort roguelite bullet-hell-shooter waarbij spelers een vreemde planeet aandoen en moeten proberen te overleven tussen de vele gewelddadige wezens.

Marcel Vroegrijk gaf in de recensie op Gamer.nl een 8 aan de PS5-versie van de game: "Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

ziet er wel vet uit, best genoten van Returnal

0
test

Nog steeds 1 van de beste launchtitels imho en ben zeer benieuwd naar Housemarque's volgende game, gewoon puur gameplay en geen bullshit eromheen, een beetje de From Soft van de huidige arcade games. dat gezegd hebbende, deze aankondiging is zwaar ruk, ik wou meer Returnal, niet een comic! <spoiled brat modes off>

-1

Aanbevolen voor jou