PlayStation Plus Essential-games van mei bekend

PlayStation Plus Essential-games van mei bekend

Met o.a. EA Sports FC 24 en Tunic

Sony heeft de PlayStation Plus Essential-games die in mei beschikbaar zijn voor leden onthuld.

Dat deed het bedrijf via PlayStation Blog. Alle PlayStation Plus-leden kunnen EA Sports FC 24 claimen voor PS5 en PS4. De opvolger van de Fifa-reeks is de eerste game met de nieuwe naam nadat EA en Fifa hun samenwerking stopzetten.

Daarnaast komt de adventuregame Tunic voor PS5 en PS4 beschikbaar. Ook Ghostrunner 2 (PS5) en Destiny 2: Lightfall (PS5, PS4) behoren tot de line-up. Alle games kunnen van 7 mei tot en met 3 juni geclaimd worden, met uitzondering van EA Sports FC 24. Die game blijft tot 17 juni beschikbaar.

PS Plus-leden kunnen ook de PlayStation Plus Football Ultimate Team Starter Pack voor EA Sports FC 24 claimen. Dit pakket bevat elf spelers voor Ultimate Team met een rating van 82 of hoger. Deze spelers kunnen niet ingeruild worden.

Tot en met 6 mei kunnen nog de huidige PS Plus Essential-games worden geclaimd. Het gaat om Immortals of Aveum, Minecraft Legends en Skull: The Hero Slayer.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tunic ben ik wel blij mee, op een of andere manier nooit gekocht (want backlog), nu kan ik het gratis spelen. Dikke prima.

0

Echt een leuke game. Het ziet er allemaal heel cute en vriendelijk uit maar dat is het allerminst

0
test

Erik heeft er nog een ontzettend goede column over geschreven (https://gamer.nl/achtergrond/opinie/favorieten-van-de-redactie/tunic-is-briljant-maar-dat-weet-je-pas-als-je-de-spoilers-kent/) Niet lezen ivm spoilers, maar er zitten zoveel diepere lagen in die game waar je op het eerste gezicht totaal geen weet van hebt. De game zit ongelofelijk vernuftig in elkaar en daar kom je pas later achter (of in mijn geval pas toen ik Erik zn column las :D)

0
test

Heel veel zin om EAFC te downloaden om het binnen een uur weer te verwijderen ivm de hersendode AI.

0

Simpele oplossing. Tegen je vrienden spelen. Is sowieso veel leuker

0

Aanbevolen voor jou