PlayStation 5-spelers kunnen straks via links mensen uitnodigen voor multiplayer

PlayStation 5-spelers kunnen straks via links mensen uitnodigen voor multiplayer

De link kan bijvoorbeeld gedeeld worden via social media

Sony komt met een nieuwe PlayStation 5-feature waarmee spelers links kunnen genereren die ze met mensen kunnen delen om ze uit te nodigen voor multiplayerpotjes.

De feature moet ergens in de komende maanden worden uitgerold, zo vertelt Sony op PlayStation Blog, en stelt gebruikers in staat om op de PS5 of via de PlayStation App op smartphones een link te creëren.

Deze link kan als een url of in te scannen QR-code verspreid worden, bijvoorbeeld via Whatsapp of op social media. Op die manier kan men iedereen uitnodigen, ongeacht of men vrienden is op PlayStation 5.

Het is natuurlijk al lang mogelijk om vrienden op PS5 direct uit te nodigen via het systeem - dit wordt als een extra feature daarbovenop gezien.

Sony komt tevens met een widget waardoor de link gemakkelijk via Discord gedeeld kan worden. Deze wordt daarbij automatisch ververst om te tonen of de multiplayersessie nog gaande is.

Tot slot werkt Sony aan een feature die het mogelijk maakt om het PlayStation Network-profiel met gemak te delen via bijvoorbeeld berichtenapps en social media.

PlayStation 5
PlayStation 5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou