Nieuwe update No Man's Sky neemt ruimtestations op de schop

Nieuwe update No Man's Sky neemt ruimtestations op de schop

Update 27

Er verschijnt vandaag een nieuwe update voor No Man's Sky die de ruimtestations in de game aanpakt.

Het gaat om de zevenentwintigste update voor de game, die de naam Orbital meekrijgt. De grootste verandering wordt gedaan aan ruimtestations, die nu allerlei verschillende vormen en kleuren kunnen krijgen. Ook van binnen zijn ze grondig aangepakt, opnieuw ontworpen en uitgebreid, aldus de patchnotes van ontwikkelaar Hello Games.

Het interieur van ruimtestations wordt nu procedureel gegenereerd, waardoor elk station er totaal verschillend uit kan zien. De stations zien er bovendien anders uit op basis van het ras dat er woont: de Korvax zetten bijvoorbeeld veel servers neer, terwijl de Gek veel ergonomische stoelen neerzetten. Ook zijn de belichting en reflecties in ruimtestations verbeterd.

Daarnaast is het handelen iets aangepast, waarbij spelers kortingen kunnen krijgen bij technologiehandelaren op basis van hun relatie met het buitenaardse ras. Ook kunnen spelers nu hun eigen schip ontwerpen met onderdelen die ze hebben geplunderd. Je kunt ook schepen die je niet nodig hebt ontmantelen, om de onderdelen vervolgens in een ander schip te gebruiken.

De update verschijnt vandaag. Hello Games heeft ook een trailer uitgebracht om alle nieuwe functies uit te lichten.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wauw, gaaf dat ze dit verbeterd hebben. Ik vond die ruimtestations 1 van de 2 zwakste punten van deze game. De andere is de variatie aan NPCs. Ben benieuwd of ze daar ook iets aan gaan doen.

0

Aanbevolen voor jou