Mortal Kombat 1-trailer toont meer van dlc-personage Homelander

Mortal Kombat 1-trailer toont meer van dlc-personage Homelander

Het is nog niet bekend wanneer het personage beschikbaar komt

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Homelander, die als speelbaar dlc-personage wordt toegevoegd aan Mortal Kombat 1.

Onlangs kwam er al een korte teaser uit, maar in onderstaande trailer wordt het personage uitgebreid getoond. Naast dat hij op gebruikelijke smerige wijze van een flesje melk geniet, is te zien dat hij zijn iconische laserogen kan gebruiken tijdens gevechten. Daarbij heeft hij een fatality waarin hij een uppercut uitdeelt aan de vijand, die vervolgens geramd wordt door een vliegtuig.

Homelander is de vijfde van zes beloofde dlc-personages die via Kombat Pack 1 beschikbaar wordt gesteld. Het personage komt uit Amazon Prime-serie The Boys, dat gebaseerd is op de gelijknamige comicreeks. Het vierde seizoen van de serie begint op 13 juni. Anthony Starr, de acteur die het personage in de serie vertolkt, zal de stem van het personage in de game niet inspreken. Wanneer Homelander precies beschikbaar komt is op moment van schrijven nog onbekend.

Tom Kerkhof gaf een 8 aan de PS5-versie van de Mortal Kombat 1: "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

Watch on YouTube
Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Net zoals de Terminator in MK11 vind ik het echt enorm kut dat ze wel het gezicht van de acteur hebben, maar niet de stem. Is gewoon raar om het gezicht van een bekend iemand te zien terwijl je de stem van iemand anders hoort. Als je z'n stem niet kan krijgen, gebruik dan aub ook een ander gezicht.

0

gewoon die guest characters eruit laten. Het past niet in de lore. en ze passen ook niet in de game. Heb ze nooi tof gevonden. In de vorige delen ook niet

0

Aanbevolen voor jou