Launchtrailer Final Fantasy 7 Rebirth uitgebracht

Launchtrailer Final Fantasy 7 Rebirth uitgebracht

Game is vanaf vandaag verkrijgbaar op PlayStation 5

Square Enix heeft de launchtrailer van Final Fantasy 7 Rebirth uitgebracht - de game is vanaf vandaag verkrijgbaar.

"Final Fantasy 7 Rebirth is het resultaat van veel liefde en onze ode aan avontuur - een gigantische wereld vol met spannende verhalen en ons meest ambitieuze spel tot nu toe", aldus regisseur Naoki Hamaguchi. "Net zoals degenen die ons de oorspronkelijke Final Fantasy 7 brachten, hebben we geprobeerd iets te bereiken dat niet eerder mogelijk was met de hedendaagse technologie: een diepere uiting van onze cast aan vrienden, kameraden mensen op de planeet. Door hun krachten tijdens gevechten te combineren en hun banden te versterken via hun keuzes, hopen we dat je een krachtige connectie met deze personages en de wereld waarin ze leven ervaart."

Final Fantasy 7 Rebirth is het tweede deel van de remake van de klassieke rpg Final Fantasy 7. Aan het einde van het paar jaar geleden uitgekomen eerste deel verlaten de helden van de game de stad Midgar. In de oorspronkelijke game is dat het moment dat spelers de open wereld betreden. Final Fantasy 7 Rebirth is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 5.

Erik Nusselder beloonde de game met een 9: "De roadtrip van Final Fantasy 7 Rebirth is betoverend en geweldig geschreven, slingerend tussen emotionele en absurde momenten. De gevechten blijven geweldig en de soundtrack is overweldigend, maar het zijn vooral de charmante omgevingen en personages die van Rebirth een triomf maken. Elke locatie die je aandoet, voelt als een kleine vakantie met je beste vrienden."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De Deluxe is onderweg naar het PostNL punt 😎

0

Aanbevolen voor jou