John Cena speelt Peacemaker in Mortal Kombat 1

John Cena speelt Peacemaker in Mortal Kombat 1

En J.K. Simmons vertolkt de rol van Omni-Man

Acteur en worstelaar John Cena zal de stem van Peacemaker inspreken in Mortal Kombat 1.

Dat onthulde Mortal Kombat-bedenker Ed Boon in een interview met IGN. Cena speelde al de rol van Peacemaker in de gelijknamige televisieserie, maar zal dat dus ook doen in de game. Daarnaast zal acteur J.K. Simmons de stem van Omni-Man inspreken. Hij speelde Omni-Man ook al in de serie Invincible.

Zowel Peacemaker als Omni-Man maken deel uit van de eerste Kombat Pack, dlc voor Mortal Kombat 1. Naast de twee helden zitten ook Quan Chi, Ermac, Takeda Takahashi en Homelander (uit The Boys) in het pakket. Ook zitten er een aantal Kameo-vechters in - deze kunnen tijdens gevechten een handje helpen. Het gaat om Ferra, Johnny Cage, Khameleon, Mavado en Tremor. Tot slot is er een skin voor Johnny Cage die het personage laat ogen en klinken als acteur Jean-Claude van Damme.

De eerste Kombat Pack kan geclaimd worden door de Premium Edition of Kollector's Edition van de game te reserveren - dan krijgt men ook al op 14 september toegang tot de game. Het spel kom officieel op 19 september uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc (via Steam en Epic Games Store).

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Schiet nou maar op met seizoen 2 van peacemaker, daar kijk ik meer naar uit dan welke DC film dan ook, seizoen 1 was geniaal.

0

Hopelijk verleent Antony Starr zijn stem dan ook aan Homelander

0

Aanbevolen voor jou