Housemarque kondigt morgen mogelijk iets gerelateerd aan Returnal aan

Housemarque kondigt morgen mogelijk iets gerelateerd aan Returnal aan

Maar wat kan het zijn?

PlayStation-studio Housemarque Studios hint naar een aankondiging gerelateerd aan Returnal voor morgen.

De ontwikkelaar, die sinds 2021 deel uitmaakt van PlayStation Studios, plaatste een tweet met daarin in zwartwit wat lijkt op de ogen van Returnal-hoofdpersonage Selene Vassos. Daarbij wordt "morgen" gemeld, wat lijkt te suggereren dat er morgen een aankondiging wordt gedaan. Morgen is het daarbij precies drie jaar geleden dat de game op PlayStation 5 verscheen. Inmiddels heeft de ontwikkelaar ook een kort teaserfilmpje geplaatst, al wordt daarin niets nieuws onthuld.

Het is verder niet duidelijk wat de aankondiging precies beslaat. Housemarque gaf eerder al aan dat het bedrijf aan een nieuw idee werkte in plaats van een vervolg op Returnal. Sommige fans speculeren dat er een uitbreiding in de maak is, anderen vermoeden dat het om iets anders gaat - wellicht een documentaire of merchandise.

Returnal is verkrijgbaar op PlayStation 5 en pc. De game is een soort roguelite bullet-hell-shooter waarbij spelers een vreemde planeet aandoen en moeten proberen te overleven tussen de vele gewelddadige wezens.

Marcel Vroegrijk gaf in de recensie op Gamer.nl een 8 aan de PS5-versie van de game: "Returnal combineert de adrenaline van een bullet hell-shooter, de diepgang van een roguelike en de allure van een blockbustergame. Die bijzondere mix zorgt voor een spelervaring die net zo onvergetelijk is als onvergeeflijk."

View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dark Horse Comics heeft het ook erover, dus het zal een comic of artbook zijn.

0

Aanbevolen voor jou