Horizon Zero Dawn verdwijnt van PS Plus, speculatie over remake laait op

Horizon Zero Dawn verdwijnt van PS Plus, speculatie over remake laait op

Vanaf 21 mei kan de game niet meer via PlayStation Plus Extra gespeeld worden

Horizon Zero Dawn wordt op 21 mei van PlayStation Plus Extra gehaald. Fans speculeren daardoor dat de eerdere geruchten over een mogelijke remake of remaster correct is.

Zowel Reddit als Eurogamer delen het feit dat op PlayStation Store wordt gemeld dat Horizon Zero Dawn vanaf 21 mei niet meer via PS Plus Extra gespeeld kan worden. Het gaat daarbij specifiek om de Complete Edition met daarin de Frozen Wilds-uitbreiding. Velen zijn verbaasd over de actie, omdat het immers om een first-party-game van Sony gaat en daarbij onderdeel uitmaakt van een erg populaire PlayStation-franchise.

Fans speculeren dan ook dat de verwijderen niet zonder reden is: het zou mogelijk gedaan worden om mensen nog meer te verleiden een remake of remaster van de game aan te schaffen. In 2022 gingen er al geruchten over een remake of remaster van de in 2017 verschenen PS4-game van het Nederlandse Guerrilla Games.

Hoe dan ook is een mogelijke remake of remaster op moment van schrijven niet officieel bevestigd.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het zal toch niet...

1
test

Ik ken iemand die aan de game gewerkt had. Game had 2 jaar geleden al eigenlijk uit moeten komen, maar werd op eens uitgesteld. Ik weet dat ze face/motion captures hebben gedaan toen.

0

Niet lullig bedoeld, maar klinkt een beetje als "hep ik op feesboek geleze, dus is waar"

0
test

Dat mag jij denken, maar ik heb het niet op haar Facebook gelezen, en als je op gamer zou gaan zoeken melden ik dit al paar jaar terug dat er een horizon remake zou komen waar toen niks over gemeld werd op gaming sites. Je vergeet het is een nl studio en werken ook met zzpers en nl is niet al te groot.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 2 mei 2024 - 13:51]

0
test

Beetje Deja Vu weer. Hadden ze dat eerder niet ook al met een of meerdere andere games gedaan? Achja, de fans kopen het toch wel weer waardoor Sony vrolijk doorgaat met dit soort praktijken.

0
test

Het zijn maar speculaties he. Het enige wat bekend is, is dat ze een bepaalde versie van de game van ps plus afhalen. Beetje voorbarige en overdreven conclusie.

-1
test

We gaan het merken.

1
test

Tja wat je niet hebt, kun je ook niet aanbieden he...

-1

Aanbevolen voor jou