Homelander in Mortal Kombat 1 getoond

Homelander in Mortal Kombat 1 getoond

Het is nog niet bekend wanneer het personage verschijnt

Mortal Kombat-bedenker Ed Boon heeft een clip gedeeld waarin Homelander in Mortal Kombat 1 te zien is.

Het was al bekend dat het personage uit de Amazon Prime-serie The Boys als onderdeel van de seizoenspas naar de game zou komen, maar nu zijn er dus ook beelden te zien. Het filmpje is wel maar enkele seconden lang. Anthony Starr, de acteur die het personage in de serie vertolkt, zal de stem van het personage in de game niet inspreken.

In de tweet waarin het filmpje staat meldt Boon dat er ook nog nieuwe Kameos, klassieke outfits, moves en online opties voor de game gepland staan. Wanneer Homelander naar de game komt is niet bekend.

Tom Kerkhof gaf een 8 aan de PS5-versie van de Mortal Kombat 1: "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou