Guerrilla heeft 'zestien plannen' voor Horizon-franchise

Guerrilla heeft 'zestien plannen' voor Horizon-franchise

Guerrilla Games heeft laten weten voorlopig nog niet klaar te zijn met de Horizon-franchise. De ontwikkelaar heeft naar eigen zeggen "zestien plannen" voor de toekomst van de reeks.

Dat liet regisseur Jan-Bart van Beek weten gedurende een presentatie op Develop:Brighton (via GamesRadar). Daar vertelde hij dat Guerrilla "nog voor een lange tijd" aan de reeks blijft werken en dat er zestien plannen zijn voor de franchise.

"Zoals mensen waarschijnlijk al wel weten, werken we ook aan een multiplayergame." Begin dit jaar lekten er beelden uit van deze multiplayergame. Er gaan ook geruchten over een mmo die in samenwerking met NCSoft wordt ontwikkeld, al is het niet duidelijk of dit de multiplayergame is, of weer een ander project.

Van Beek noemt de ontwikkeling aan de multiplayergame "een gigantische verschuiving voor de studio, bijna op hetzelfde niveau als de eerste Horizon". Volgens hem is het een behoorlijke uitdaging om deze multiplayerervaring te creëren.

Guerrilla heeft eerder ook al bevestigd dat Aloy terugkeert in een toekomstige Horizon-game. Tot slot wordt er in samenwerking met Netflix gewerkt aan een serie gebaseerd op Horizon.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ZE houden zichzelf zo wel lekker bezig. Hopelijk kiezen ze wel voor kwaliteit en niet voor kwantiteit meer maken maar minder mooi en goed

0
test

Hoop zelf ook wel dat Guerrilla tijd en middelen krijgt om iets nieuws te ontwikkelen naast Horizon. Het is een mooie en succesvolle franchise, maar ik hoop niet dat het vanaf nu volledige kracht vooruit op Horizon is.

[Reactie gewijzigd door Mythanics op 14 juli 2023 - 06:56]

0

Aanbevolen voor jou