'Grand Theft Auto 6 verschijnt ergens begin 2025'

'Grand Theft Auto 6 verschijnt ergens begin 2025'

Meerdere insiders claimen dat

Grand Theft Auto 6 zou wel eens ergens in de eerste paar maanden van 2025 uit kunnen komen, zo claimen diverse insiders.

Volgens JarlOfRivia - een insider die eerder al correct de inhoud van de eerste trailer van Grand Theft Auto 6 naar buiten lekte - verschijnt de langverwachte game ergens in januari of februari van 2025.

Insider Nuro van GTA Online News is nog specifieker. De persoon die eerder de correcte maand dat de trailer van GTA6 naar buiten gebracht voorspelde, claimt nu dat de geplande releasedatum van de game 18 februari is.

Logischerwijs is het bovenstaande vooralsnog niet officieel bevestigd en kunnen geplande releasedata intern nog veranderen. Het enige dat Rockstar heeft laten weten, is dat de game ergens in 2025 uitkomt voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Je hoeft geen insider hiervoor te zijn hoor, dit kan je gewoon concluderen uit de cijfers die Take-Two zelf vrijgeeft. Take-Two verwacht het huidige financiële jaar (1 april 2023 - 31 maart 2024) zo'n $5,3miljard aan inkomsten, en verwacht dat dit groeit naar zo'n $7miljard het volgende financiële jaar (1 april 2024 - 31 maart 2025). Je hoeft geen financieel genie te zijn om te concluderen dat een bedrijf niet zomaar eventjes een extra $1,7miljard binnenharkt, dan moet je met meerdere grote games komen of 1 echt gigantische game, zoals bijvoorbeeld GTA 6. De echte vraag is of de game niet uitgesteld gaat worden, want dat een Rockstar game de originele datum haalt gebeurt bijna nooit. Gebeurde bij GTA 5 ook niet, en Red Dead Redemption 2 werd uiteindelijk een heel jaar opgeschoven.

[Reactie gewijzigd door poklaan op 20 maart 2024 - 08:47]

0

Jij spreekt over een timeframe van 1 jaar, dit artikel spreekt over een specifieke datum. Groot verschil dus. Wat je zegt klopt, maar daar ging iedereen al van uit. Alleen gingen de meesten uit van een najaarsrelease zoals bij de meeste van hun grote IP's.

0
test

We weten dat het 2025 is, want dat stond in de trailer. Met wat ik in m'n eerste comment zei kunnen we dat dus verkleinen naar januari-maart 2025.

0

Ja maar wat is tegenwoordig nou 1,7 miljard;). Ik houd inderdaad ook nog wel rekening met uitstel, maar aan de andere kant heb ik stille hoop dat ze al heel ver met de ontwikkeling waren toen ze hem aankondigden.

[Reactie gewijzigd door Tinus Tussengas-1 op 20 maart 2024 - 16:20]

0

Aanbevolen voor jou