Grand Theft Auto 6-personage Jason wordt niet ingesproken door Troy Baker

Grand Theft Auto 6-personage Jason wordt niet ingesproken door Troy Baker

Fans vermoedden toen de trailer werd onthuld dat Baker verantwoordelijk was voor de rol

Troy Baker heeft bevestigd dat hij niet de stem van het personage Jason inspreekt in Grand Theft Auto 6.

Toen eind vorig jaar de eerste trailer uitkwam van Grand Theft Auto 6, werd er door fans gespeculeerd over wie de rollen van de hoofdpersonages vertolken. Hoewel nog niets officieel is bevestigd, meenden fans al snel de actrice die de stem van Lucia inspreekt te hebben gevonden. Het gaat om Manni L. Perez, een actrice die zowel qua uiterlijk als stem veel op het personage lijkt.

De acteur verantwoordelijk voor het andere hoofdpersonage, die fans Jason noemen, is echter nog in mysterie gehuld. Het helpt daarbij ook niet dat het personage maar één woord zegt in de trailer ('trust', oftewel 'vertrouwen'). Toch weerhield dat mensen er niet van te speculeren dat de stem afkomstig is van Troy Baker, de acteur die onder andere bekend is om zijn rollen als Joel in The Last of Us en Higgs in Death Stranding.

In een interview met YouTuber The Movie Dweeb probeert Baker een einde te maken aan de geruchten. "Hij (Jason) zegt maar één woord! Hij zegt 'vertrouwen'. Laat het een les zijn in perceptie - mensen denken iets en ze gaan er vervolgens automatisch van uit. Ik wil dat die man, wie het ook is, de credits krijgt voor zijn werk, want ik weer zeker dat het geweldig gaat zijn." Daarna gaat Baker dieper in op de grote hoeveelheid werk die er komt kijken bij acteren in een Rockstar-game.

Overigens menen sommige fans dat Bakers antwoord niet compleet uitsluit dat hij toch Jason speelt - sommigen vermoeden dat hij mogelijk liegt of expres vaag is om zijn betrokkenheid te verbergen, maar op dit moment is er geen concrete reden om daar van uit te gaan.

Grand Theft Auto 6 staat officieel gepland voor een release in 2025 op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De game speelt zich af in Vice City en omstreken, een virtuele versie van de Amerikaanse stad Miami.

Watch on YouTube
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet verrassend, Rockstar gaat namelijk vrijwel altijd voor minder populaire acteurs.

0

Aanbevolen voor jou