Gebruikersfoto's van PlayStation-streaminghandheld Project Q gelekt

Gebruikersfoto's van PlayStation-streaminghandheld Project Q gelekt

Apparaat zou op Android OS draaien

Er zijn een drietal onofficiële foto's van Project Q, de eerder aangekondigde streaminghandeld van Sony, op internet gelekt.

De foto's werden op Imgur geplaatst en via Reddit gedeeld. Daarmee kan men niet alleen de handheld zien, maar wordt ook duidelijk dat het apparaat waarschijnlijk op Android OS loopt. De foto's zijn hieronder te bekijken.

Project Q werd eerder dit jaar tijdens een PlayStation Showcase aangekondigd. De handheld geeft eigenaren van Project Q en PS5 de mogelijkheid om PS5-games via Wi-Fi te streamen. Games moeten geïnstalleerd zijn op PlayStation 5 en PSVR(2)-games worden niet ondersteund.

Officieel heeft Sony aangegeven dat Project Q ergens dit jaar uitkomt - een precieze releasedatum is er nog niet. Er gaan wel geruchten dat het apparaat ergens in november verschijnt.

Project Q
Project Q
Project Q
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb zo gevoel dat dit zo hard gaat floppen, snap niet dat sony niet gewoon weer met een psp variant komt, vooral nu met succes van switch en steamdeck en Asus rog.

-1
test

waarschijnlijk omdat Sony op de psp ondanks de verkopen nooit een gezonde winst heeft behaald. Over de Vita….tja nog erger. Sony heeft gewoon de capaciteit niet om 2 consoles te ondersteunen. Zelfs Nintendo kon dit niet. Het is zakelijk gezien beter om je te richten op je sterkste product. Anders lijden beide devices eronder en heb je 2x niks.

[Reactie gewijzigd door Ramirez-1 op 22 juli 2023 - 12:10]

-1
test

Volgens mij was Nintendo behoorlijk succesvol met de wii en ds en 3ds of niet dan

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 22 juli 2023 - 13:19]

-1
test

Het maken van een echt nieuwe handheld is misschien wel het aller domste wat Sony zou kunnen doen.

0
test

En dit is wel een slimm zet wil je zeggen een streaming device waar je niks buiten je huis om wat aan hebt, nee dit is de domste wat ze kunnen doen.

0
test

Het maken van een echte handheld zou dom zijn omdat Sony dan een gedeelte van hun studio's op handheld games moet zetten, games die gegarandeerd minder zijn dan PS5 games en het betekend ook minder PS5 games. Zelfs Nintendo is gestopt met aparte handheld en home consoles.

0
test

Dat hoeft dus niet, kijk steamdeck en rog zijn mini pc. De ps5 draait voornamelijk ook op pc hardware waar de ps2 en ps3 tijd dit niet geval was. Dus als je het kan afspelen op een steamdeck of rog kan Sony dat ook als ze dat willen. Het is niet dat Nintendo zich er niet op concentreren op 2 platforms want dat hebben ze altijd gedaan met succes, ze hebben gewoon een nieuwe formule bedacht een home console die je mee kan nemen want ze hebben altijd op wii u na gewoon naast hun main console en handheld succes gehad.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 22 juli 2023 - 14:43]

-1
test

@Hulstpower Ik had juist begrepen dat je wel buiten je eigen wifi netwerk er gebruik van kan maken. Ik vind hem foeilelijk, ik hou het bij mijn steamdeck waar het goed op werkt.

0
test

Het is dus eigenlijk gewoon een Android toestel met een controller. Waarom kan Sony niet gewoon een app uitbrengen dan? En wellicht los zo'n scherm controller.

-1
test

Volgens mij hebben ze al een app (of dat hadden ze in ieder geval) en er zijn genoeg van dit soort controllers los te koop waar je je telefoon in kan stoppen. Het lijkt dus inderdaad een overbodige gadget te worden.

0
test

Ja die app hebben ze al en je kan gewoon de backbone op je tel aansluiten.

0
test

Ja precies, ik heb zo'n controller ding hier. Zou er nog niets aan hebben gezien ik geen PS5 heb, maar voor de eigenaren zou dat natuurlijk een heel stuk voordeliger zijn. Een telefoon heb je immers al (meestal) en die controllers kosten vaak niet veel.

0

Aanbevolen voor jou