Final Fantasy 7 Rebirth-update weerhoudt spelers van behalen Platinum Trophy

Final Fantasy 7 Rebirth-update weerhoudt spelers van behalen Platinum Trophy

Fysieke eigenaren kunnen offline gaan en de game opnieuw installeren

Mensen die Final Fantasy 7 Rebirth digitaal hebben aangeschaft kunnen door een bug de Platinum Trophy niet vrijspelen.

Kotaku meldt dat dit het geval is nadat patch 1.020 uitgekomen is. Daardoor kan een missie in de game genaamd 'Can't Stop, Won't Stop' niet worden geklaard. Mensen moeten een high score verbreken op de G-Bike Arcade Simulator, maar de score wordt opeens niet geregistreerd. Op plekken als Reddit melden spelers dat het onmogelijk is om deze missie te voltooien en dus alle content benodigd voor de Platinum Trophy uit te spelen.

Mensen die de fysieke versie van de game in het bezit hebben, kunnen hun PlayStation 5 van het internet afhalen en de game opnieuw installeren. Savedata kan bewaard worden. Op die manier wordt de update niet binnengehaald en kan de missie dus wel geklaard worden. Het is waarschijnlijk dat Square Enix binnenkort een patch uitbrengt om het probleem op te lossen.

Final Fantasy 7 Rebirth is het tweede deel van de remake van de klassieke rpg Final Fantasy 7. Aan het einde van het paar jaar geleden uitgekomen eerste deel verlaten de helden van de game de stad Midgar. In de oorspronkelijke game is dat het moment dat spelers de open wereld betreden. De game verscheen afgelopen februari voor PlayStation 5.

Erik Nusselder beloonde de game met een 9: "De roadtrip van Final Fantasy 7 Rebirth is betoverend en geweldig geschreven, slingerend tussen emotionele en absurde momenten. De gevechten blijven geweldig en de soundtrack is overweldigend, maar het zijn vooral de charmante omgevingen en personages die van Rebirth een triomf maken. Elke locatie die je aandoet, voelt als een kleine vakantie met je beste vrienden."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Game opnieuw installeren, kost alleen een paar uur. Alle chapters op hard, dat weerhoudt mij 😅

0

Overdrijven is ook een kunst he, een paar uur...

0
test

Bij mij duurde de installatie ruim 2 uur, dus dat is een paar ja.

0

Aanbevolen voor jou