Final Fantasy 7 Rebirth-kaartgame Queen's Blood krijgt mogelijk meer content

Final Fantasy 7 Rebirth-kaartgame Queen's Blood krijgt mogelijk meer content

Het virtuele kaartspel is populair onder veel spelers

Queen's Blood, een virtueel kaartspel in het onlangs uitgekomen Final Fantasy 7 Rebirth, zou mogelijk een uitbreiding kunnen ontvangen.

Dat laat regisseur Naoki Hamaguchi weten aan Red Bull, al maakt hij duidelijk dat nog niets zeker is. "We hebben nog niets besloten rondom toekomstige ontwikkeling van Queen's Blood. Tot nu toe krijgen we erg positieve feedback, dus we willen toekomstige uitbreidingen overwegen."

In Rebirth kunnen spelers Queen's Blood spelen, een kaartspel dat over drie verschillende 'banen' wordt gespeeld en door fans nu al met The Witcher 3: Wild Hunt-kaartspel Gwent wordt vergeleken.

Final Fantasy 7 Rebirth is het tweede deel van de remake van de klassieke rpg Final Fantasy 7. Aan het einde van het paar jaar geleden uitgekomen eerste deel verlaten de helden van de game de stad Midgar. In het vervolg betreden de personages en dus de speler een open spelwereld. Final Fantasy 7 Rebirth kwam afgelopen februari uit op PlayStation 5.

Erik Nusselder beloonde de game met een 9: "De roadtrip van Final Fantasy 7 Rebirth is betoverend en geweldig geschreven, slingerend tussen emotionele en absurde momenten. De gevechten blijven geweldig en de soundtrack is overweldigend, maar het zijn vooral de charmante omgevingen en personages die van Rebirth een triomf maken. Elke locatie die je aandoet, voelt als een kleine vakantie met je beste vrienden."

Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Beide de Ori games al gespeeld op xbox, maar voor deze prijzen toch nog maar een keer aangeschaft voor de Switch.

0

Aanbevolen voor jou