Coverster van EA Sports FC24 uitgelekt

Coverster van EA Sports FC24 uitgelekt

Mbappe maakt plaats voor Haaland

De voetballer die op de cover staat van EA Sports FC24 - de opvolger van de Fifa-reeks - is uitgelekt.

De betrouwbare insider Billbil-kun heeft laten weten dat Erling Haaland van Manchester City op de cover van de reguliere editie van de game zal sieren. De afgelopen drie jaar stond Kylian Mbappe op de cover.

Billbil-kun laat weten dat hij de cover niet kan delen in verband met copyright, maar volgens hem is te zien hoe Haaland in een Champions League-wedstrijd speelt en op het punt staat een schot te nemen met zijn armen gespreid.

Haaland zal volgens de insider ook op de Ultimate Edition van de game staan, samen met dertig andere mannelijke en vrouwelijke voetballers - waaronder Johan Cruijff, Zidenine Zidane, Sam Kerr en Pelé.

Gisteren liet Billbil-kun al weten dat EA Sports FC24 op 29 september uitkomt. EA heeft dit nog niet officieel bevestigd. De speciale edities van de game zouden een week eerder toegang tot het spel geven.

Vorig jaar werd aangekondigd dat EA stopt met het afnemen van de Fifa-licentie. Daarom gaat de reeks vanaf dit jaar EA Sports FC heten. Veel andere details over de 24-editie van de game zijn er nog niet, al is wel al onthuld dat vrouwenvoetbal ook deel gaat uitmaken van de Ultimate Team-modus.

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou