Capcom peilt Dragon's Dogma 2-spelers naar interesse in dlc

Capcom peilt Dragon's Dogma 2-spelers naar interesse in dlc

Ook wordt mensen gevraagd hoeveel ze zouden willen betalen voor de dlc

Capcom heeft een enquête gedeeld waarin gamers gevraagd word naar hun mening over potentiële downloadbare content voor Dragon's Dogma 2.

In de enquête wordt mensen gevraagd of ze interesse zouden hebben in dlc voor de game. Ook wordt gevraagd hoeveel men voor de dlc zou willen betalen. Opties zitten tussen de 10 en 50 euro. De enquête kan nog tot 21 april ingevuld worden. Mensen die er aan meedoen, ontvangen een wallpaper.

Dragon's Dogma 2 kwam afgelopen week uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Hoewel veel gamers positief zijn over de game, ontvangt het spel ook de nodige kritiek vanwege een instabiele framerate en het feit dat er op de releasedag opeens allerlei microtransacties voor de game beschikbaar werden gesteld. Het gaat hier wel om elementen die ook in de game vrij te spelen zijn.

Eerder deze week kwam er een nieuwe patch uit voor de game op PlayStation 5 en pc. Op PS5 kan men nu de variable framerate wisselen naar een cap van 30 frames per seconde. Dit moet een stabielere ervaring op het gebied van framerate geven. Verder kunnen ray tracing en motion blur aan en uit worden gezet in de PS5-versie. Op pc ziet de game er nu nog beter uit wanneer DLSS wordt gebruikt. In beide versies van de game kunnen spelers nu een nieuwe game starten, ook wanneer er al savedata bestaat. De patch moet zeer binnenkort ook op Xbox Series-consoles uitkomen.

Gamer.nl-redacteur Marcel Vroegrijk gaf het spel een 9: "Dragon’s Dogma 2 is een van de beste openwereldgames tot nu toe. Met zijn vrije vechtsysteem, het gezelschap aan eigenzinnige pawns en de levendige spelwereld biedt dit tweede deel het ultieme avonturiersgevoel. Het is nog steeds een complexe rpg met veel achterliggende systemen, maar die werken allemaal samen om jouw spelervaring voortdurend van onvergetelijke momenten te voorzien."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou