Batterijduur Sony's Project Q zou drie à vier uur beslaan

Batterijduur Sony's Project Q zou drie à vier uur beslaan

Play has no limits - behalve wanneer de batterijen op zijn

De PlayStation 5-streaminghandheld Project Q zou zo'n drie à vier uur meegaan voordat hij weer opgeladen moet worden.

Dat claimt Tom Henderson op Insider Gaming. De journalist in kwestie lekte het bestaan van de handheld ook al ruim voor aankondiging aan. Henderson vertelt niet hoe hij aan deze informatie komt. Hij speculeert wel dat dit mogelijk een probleem kan vormen voor het succes van het apparaat, al hangt volgens hem veel af van de prijs van Project Q, die vooralsnog niet bekend is.

Project Q werd afgelopen week de PlayStation Showcase officieel onthuld. De handheld geeft eigenaren van Project Q en PS5 de mogelijkheid om PS5-games via Wi-Fi te streamen. Games moeten geïnstalleerd zijn op PlayStation 5 en PSVR(2)-games worden niet ondersteund.

Officieel heeft Sony aangegeven dat Project Q ergens dit jaar uitkomt, al claimde Henderson eerder dat het apparaat mogelijk in november verschijnt. Hieronder is nog eens de teaser trailer van de handheld te zien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

dat is gemiddeld zou ik zeg ik zeggen en niet per de slecht toch? De Switch kan ook Max 6 uur mee volgens mij. ik vraag me af hoe dit apparaat het gaat doen gezien zijn beperkte mogelijkheden

-2
test

Verschil is dat de Switch games native afspeelt. Sony cheaped wederom op een fatsoenlijke batterij. Vraag me af wat dat ding gaat kosten maar ik verwacht dat je er ook een Switch voor kunt kopen.

-2
test

Is dit een eigen WiFi verbinding vanaf de ps5 naar het scherm zoals bij de wii u? Dat werkte perfect. Als het via de WiFi van je eigen router gaat, betwijfel ik of dit goed gaat werken. Te vaak al last van storing en lag via remote play van xbox.

-2

Deze gebruiker is verwijderd

-2

Aanbevolen voor jou