Achttiende Apex Legends-seizoen begint op 8 augustus

Achttiende Apex Legends-seizoen begint op 8 augustus

Revenant gaat op de schop

Het achttiende seizoen van Apex Legends gaat op 8 augustus van start.

Respawn heeft de eerste details gegeven van wat mensen van dit achttiende seizoen, genaamd Resurrection, kunnen verwachten.

Zo wordt een van de populairste personages uit de game, Revenant, op de schop genomen. Hij heeft een nieuw uiterlijk en ontvangt een nieuwe passieve move genaamd Assassin's Instinct. Wanneer hij bukt, kan hij zich sneller voortbewegen dan voorheen. Ook het klimmen over muren gaat sneller.

Daarnaast heeft hij de mogelijkheid om tegenstanders met weinig health die dichtbij zijn te spotten, zelfs door omgevingen heen, en deze te markeren voor teamgenoten. Met Shadow Pounce springt hij ver naar voren, zodat hij snel in de buurt van tegenstanders kan komen. Zijn Ultimate heet Forged Shadows, waarmee hij een wolk aan schaduwen om zich heen kan krijgen die hem beschermen tegen aanvallen. Het gehele achttiende seizoen is Revenant gratis voor alle spelers.

Nieuwe personages worden dit seizoen niet toegevoegd. Wel gaat de Ranked-modus op de schop. Het wordt nu moeilijker om van Diamond-rank naar Master te gaan. Respawn blijft het progressiesysteem in de gaten houden om mogelijke verbeteringen door te voeren. Daarnaast moet de Charge Rifle nu handmatig opgeladen worden voordat er mee geschoten kan worden en worden de Rampage en R-99 in de crafter vervangen door de Nemesis en Mozambique. Tot slot zullen er Broken Moon-maps naar de Mix Tape-speellijst worden gebracht.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou