Acht minuten durende Dragon's Dogma 2-video licht de game uit

Acht minuten durende Dragon's Dogma 2-video licht de game uit

Ian McShane praat de boel aan elkaar

Capcom heeft een video van bijna acht minuten van Dragon's Dogma 2 uitgebracht, waarin kijkers uitgebreid worden verteld over het aankomende spel.

De video behandelt de plot en gameplay van het spel uitgebreid. Daarbij wordt het geheel aan elkaar gepraat door acteur Ian McShane - onder andere bekend van Deadwood.

Dragon's Dogma 2 verschijnt op 22 maart voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en Steam. De eerste game kwam in mei 2012 uit op PlayStation 3 en Xbox 360 en heeft in al die jaren een cultstatus verkregen. Een jaar later kwam een nieuwe versie van de game uit, Dragon's Dogma: Dark Arisen, die in de loop van vorig decennium ook op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch is uitgekomen. In 2020 gaf Netflix ook een zevendelige animatieserie gebaseerd op de game uit.

Dragon's Dogma 2 bevat zogeheten 'pawns'. Dit zijn computergestuurde personages die je bijstaan tijdens gevechten. Regisseur Hideaki Itsuno meldde eerder al dat dit het gevoel van een co-op-game moet simuleren. Toch betreft het een pure singleplayergame.

Marvin Toepoel ging onlangs aan de slag met een previewversie van de game. Lees zijn preview hier.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er heel tof uit..... Tja, maarja, ja... Die 30fps smet.. Ik ga dit helaas niet spelen op console, want de fps vind ik wel degelijk belangrijk met een game zoals dit. Even afwachten hoe goed de game loopt op PC, maar vond het nieuws dat de game waarschijnlijk 30 fps loopt op de console wel zeer treurig nieuws!

0

Aanbevolen voor jou