Gray Zone Warfare verkoopt 400.000 exemplaren ondanks gemengde ontvangst

Gray Zone Warfare verkoopt 400.000 exemplaren ondanks gemengde ontvangst

Indrukkwekkende cijfers voor Early Access-game

Gray Zone Warfare heeft 400.000 exemplaren verkocht ondanks de gemengde ontvangst op Steam.

Dat deelt Tsjechische ontwikkelaar Madfinger Games op X. De game bereikte de mijlpaal tijdens de tweede dag in Early Access en is nog altijd de bestverkopende game op Steam.

Ondanks het verkoopsucces zijn de recensies van de game verdeeld. Zo'n 63 procent van de ruim 15.000 Steam-beoordelingen is positief, met klachten over serverproblemen, spawnproblemen en gebrekkige optimalisatie.

Madfinger Games komt vandaag met een tweede hotfix om de belangrijkste problemen te verhelpen. Ook gaf het recent tips voor de beste prestaties op verschillende videokaarten.

Gray Zone Warfare is een tactische mmo-shooter die deze week in Early Access verscheen. De game wordt vergeleken met Escape From Tarkov en geprezen om zijn 'hyperrealistische' systemen. Hoewel consoleversies van de game gepland staan, kan dat nog 'jaren op zich laten wachten' volgende ontwikkelaar.

Lees hier een overzicht met alle facties, tips en meer info over Gray Zone Warfare. Verwacht binnenkort uitgebreide impressies van de game op Gamer.nl.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou