Diablo 4 op Game Pass voor pc vergt Battle.net-account

Diablo 4 op Game Pass voor pc vergt Battle.net-account

Microsoft legt uit hoe het installatieproces verloopt

Aangezien Diablo 4 morgen op Xbox Game Pass komt te staan, heeft Microsoft duidelijkheid gegeven over wat spelers moeten doen om de game te kunnen spelen via de service. Zo heeft men op pc een Battle.net-account nodig.

Op Xbox Wire vertelt het bedrijf precies wat aankomende spelers kunnen verwachten. Daar valt een duidelijk stappenplan voor pc-gamers te lezen.

Mensen moeten eerst de Xbox-app op pc openen en er voor zorgen dat ze zijn aangemeld met het Microsoft-account dat ook gekoppeld is aan het Game Pass-lidmaatschap. Vervolgens kan men op Diablo 4 klikken en de game installeren. Wanneer er om wordt gevraagd, moet ook Battle.net worden geïnstalleerd. Mocht dit al zijn geïnstalleerd wordt deze stap automatisch overgeslagen.

Daarna wordt automatisch gevraagd om het Battle.net-account aan het Microsoft-account te koppelen. Men moet inloggen op het eerstgenoemde account. Vervolgens kan de installatie afgerond worden en kan men aan de slag met de game.

Begin dit jaar werd al aangekondigd dat Diablo 4 op 28 maart wordt toegevoegd op Game Pass voor console en pc. Het is de eerste Activision Blizzard-game die naar de service komt sinds het bedrijf vorig jaar is overgenomen door Microsoft. Het bedrijf liet begin dit jaar al weten dat er meer spellen volgen.

Diablo 4
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Van het weekends maar even koppelen dan

0

Niet mijn type game maar gezien ik er niet voor betaal zal ik het wel uitproberen

1
test

Ik heb hem zelf op xbox, het verhaal is altijd wel vet in diablo games dus zeker een aanrader, ben meer benieuwd of deze eerste game nu vlekkeloos alles overneemt van je xbox account naar battlenet sinds dit de eerste abk game is.

0

Aanbevolen voor jou