Digitale landschappen ontdekken in Beeld en Geluid met Power Unlimited

Digitale landschappen ontdekken in Beeld en Geluid met Power Unlimited

Expositie Gamewereld

Dit jaar neemt Beeld & Geluid in Hilversum je mee naar de wondere wereld van videogames. In samenwerking met het museum organiseert zustersite Power Unlimited een expositie die helemaal in het teken staat van gamewerelden.

Van de Mushroom Kingdom en Hyrule tot Night City en Faerûn, de kans is groot dat je al heel wat kilometers hebt afgelegd in deze virtuele werelden, maar waarom zijn deze zo boeiend? In de nieuwe expositie van Beeld & Geluid en PU wordt focus gelegd op alles wat ook maar met gamewerelden te maken heeft, en natuurlijk kun je deze ook zelf naar hartenlust verkennen. De expositie wordt onderverdeeld in verschillende thema’s zoals fantasy, levende werelden, sciencefiction en geschiedenis.

 Tijdens dit evenement krijg je niet alleen de kans om te genieten van de expositie, maar ook om je creativiteit de vrije loop te laten. Je kunt namelijk je eigen werelden creëren en delen met behulp van tools uit populaire games zoals Minecraft, Super Mario Maker en Fortnite. Na een bezoek aan deze expositie zul je op een compleet nieuwe manier naar gamewerelden kijken en zul je geen polygon meer voor lelijk aanzien.

 Of je nu een doorgewinterde game-expert bent of nog nooit een controller hebt aangeraakt, er is voor iedereen iets te beleven tijdens dit spektakel. Van 5 oktober tot en met 3 november kun je de expositie bezoeken, dus kom langs en ontdek de wereld van games, ongeacht je leeftijd of ervaring!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou