Princess Peach Showtime-trailer toont nieuwe outfits

Princess Peach Showtime-trailer toont nieuwe outfits

Game komt op 22 maart uit op Nintendo Switch

Nintendo heeft gisteren een nieuwe trailer uitgebracht van Princess Peach Showtime, waarin een viertal nieuwe outfits voor het hoofdpersonage voorbijkomen.

De trailer toont kunstschaatser Peach, meesterdief Peach, zeemeermin Peach en actieheld Peach. Begin dit jaar kwam er al een trailer uit waarin outfits zoals ninja Peach en cowgirl Peach werden getoond.

In Princess Peach Showtime reizen de prinses en de Toads naar het Sprankeltheater om naar een show te kijken. Grape en haar Zure Tros verschijnen echter ten tonele en verpesten het toneelstuk. Peach moet het toneelstuk dan ook zien te redden.

De game speelt zich af op podia met decors. Met een speciale strik voor in het haar genaamd Stella krijgt Peach diverse krachten. Daarnaast kan ze zich ook omkleden: naast de hierboven genoemde pakjes werden ook al een rol als zwaardvechter en detective onthuld. Elke outfit geeft het hoofdpersonage unieke moves.

Princess Peach Showtime komt op 22 maart uit op Nintendo Switch. Op dezelfde dag verschijnen er ook pastelroze Joy-Cons.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een prinses als een Robbin hood dief. Moet er wel om lachen. De zeemeerminpast beter bij haar

0

Aanbevolen voor jou