Persona 3 Reload verschijnt mogelijk ook op Nintendo Switch

Persona 3 Reload verschijnt mogelijk ook op Nintendo Switch

Game is al aangekondigd voor Xbox, PlayStation en pc

Het lijkt er op dat Persona 3 Reload ook naar Nintendo Switch komt.

Hoewel het spel officieel nog niet aangekondigd is voor Nintendo's hybride console, werd een Switch-versie genoemd op de website van retailer Play Asia. De Switch-versie is inmiddels weer verwijderd, maar Play Asia heeft inmiddels wel gemeld dat het niet om een fout ging. Het lijkt er dan ook op dat een Switch-versie binnenkort aangekondigd wordt - wellicht tijdens een nieuwe Nintendo Direct die volgens geruchten ergens deze week wordt uitgezonden.

Tijdens de Xbox Games Showcase onlangs werden Persona 3 Reload en Persona 5 Tactica onthuld voor Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Game Pass. Daarna werd bekend dat Persona 3 Reload ook naar PlayStation 5 en PlayStation 4 komt en Persona 5 Tactica ook op PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch verschijnt.

Persona 3 Reload is een remake van de oorspronkelijke Persona 3. Het spel moet ergens begin 2023 uitkomen. Persona 5 Tactica moet een tactische spin-off-game van de reeks worden, met een stijl die vergeleken kan worden met de Persona Q-games op de 3DS. De releasedatum is 17 november.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou