Demo van Princess Peach Showtime nu beschikbaar

Demo van Princess Peach Showtime nu beschikbaar

Volledige game verschijnt op 22 maart voor Nintendo Switch

Nintendo heeft een demo van Princess Peach Showtime uitgebracht op de Switch eShop.

 In de demo kunnen spelers Banketbakker-Peach en Zwaardvechter-Peach uittesten. "Slinger, sla, ontwijk, pareer en snijd je als Zwaardvechter-Peach een weg door een actierijk level. Verander vervolgens in Banketbakker-Peach en bereid een reeks heerlijk zoete toetjes om te voorkomen dat het festival een zuur einde krijgt."

In Princess Peach Showtime reizen de prinses en de Toads naar het Sprankeltheater om naar een show te kijken. Grape en haar Zure Tros verschijnen echter ten tonele en verpesten het toneelstuk. Peach moet het toneelstuk dan ook zien te redden.

De game speelt zich af op podia met decors. Met een speciale strik voor in het haar genaamd Stella krijgt Peach diverse krachten. Daarnaast kan ze zich ook omkleden: naast de hierboven genoemde pakjes werden ook al een rol als zwaardvechter en detective onthuld. Elke outfit geeft het hoofdpersonage unieke moves.

Princess Peach Showtime komt op 22 maart uit op Nintendo Switch. Op dezelfde dag verschijnen er ook pastelroze Joy-Cons. Jacco Peek speelde onlangs al een gedeelte van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Geen idee of dit een game voor mij is. Vanavond dus maar even testen. Edit: Gisteren de 2 demo levels gespeeld en alhoewel ik me er prima mee vermaakt heb, weet ik nog steeds niet of het een game voor mij is, dus ik wacht de reviews even af.

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 8 maart 2024 - 07:19]

0

Aanbevolen voor jou