Xbox-gamers verliezen Palworld-progressie door nieuwe update

Xbox-gamers verliezen Palworld-progressie door nieuwe update

Spelers worden aangeraden op dit moment geen multiplayer-savedata in te laden

Update v0.2.0.6 die gisteren voor de Xbox-versie van Palworld is verschenen zorgt er voor dat sommige spelers geboekte progressie verliezen.

Ontwikkelaar Pocketpair heeft dat bevestigd. De problemen lijken zich voor te doen wanneer men probeert multiplayerdata in te laden. De ontwikkelaar geeft aan dat het aan een oplossing werkt, maar in de tussentijd worden spelers geadviseerd voor nu geen multiplayerdata te laden.

De update kwam vorige week al voor pc uit en leverde daar geen problemen op. Naast diverse bugfixes kan men het ook opnemen tegen Bellanoir, de eerste raid-baas in de game. Verder is er een traingids-mechanisme die spelers op Pals kunnen gebruiken om ervaringspunten aan ze te geven. Ook zijn er nieuwe medicijnen die spelers langzaam helen. Door de zogeheten 'Ability-bril' op te zetten kunnen spelers de statistieken van Pals zien. Er zijn ook nieuwe gebouwen in de vorm van de Electric Egg Incubator en de Ore Mining Site.

Palworld verscheen in januari op pc en Xbox en groeide in een mum van tijd uit tot een grote hit. Tijdens de drukste dagen had de game een paar miljoen gelijktijdige spelers. Wel zijn de spelersaantallen inmiddels aanzienlijk gedaald.

In Palworld kunnen spelers zogeheten Pals verzamelen. Deze wezens helpen spelers met klusjes op de boerderij en kunnen ter bescherming dienen, maar kunnen ook verkocht worden. Daarnaast verkennen spelers diverse kerkers. Daarbij kunnen Pals worden neergeschoten, zodat ze voedsel of materialen opleveren.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

I choose you karmawave! ;)

-2

Aanbevolen voor jou