Bethesda deelt statistieken en toekomstplannen van Starfield

Bethesda deelt statistieken en toekomstplannen van Starfield

Game is door 13 miljoen mensen gespeeld

Bethesda heeft een aantal statistieken rondom Starfield gedeeld. Zo is het spel inmiddels door 13 miljoen mensen gespeeld. Verder is er meer informatie over toekomstige updates gegeven.

Het bedrijf deelde een blogpost en de onderstaande infographic. Daaruit wordt ook duidelijk dat er in totaal meer dan 22,28 miljoen dagen door spelers in de game zijn gestoken, en dat men gemiddeld 40 uur de game heeft gespeeld.

Bethesda laat weten dat het van plan is om vanaf februari 2024 ongeveer elke zes weken een update uit te brengen. De updates moeten allerlei verbeteringen in de game doorvoeren, maar ook nieuwe features. "We gaan nieuwe manieren om te reizen toevoegen en er komen ook kaarten van steden beschikbaar. Ook zullen we meer opties voor het aanpassen van schepen toevoegen met nieuwe decoraties, nieuwe bouwopties en meer."

Over nieuwe gameplayopties zegt Bethesda het volgende: "Met nieuwe settings kun je de gameplay aanpassen om een makkelijkere of uitdagendere ervaring te creëren die verder gaat dan gebruikelijke moeilijkheidsgraden. Hiermee kun je ook met het grootste gemak aanpassen hoeveel je kan dragen, hoe ver je van je schip moet zijn om toegang te krijgen tot de scheepslading, de schade die een schip oploopt, credits die winkeliers hebben, hoe aandoeningen je beïnvloeden, nieuwe overlevingsmechanieken en meer."

Volgend jaar moet ook officiële mod-ondersteuning worden toegevoegd. Verder wordt er gewerkt aan Shattered Space, "onze eerste grote uitbreiding die volgend jaar verschijnt. Er zit nieuwe verhalende content in, nieuwe locaties, nieuwe gear en nog veel meer. We kunnen niet wachten om volgend jaar meer met je te delen."

Starfield verscheen op 6 september op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. Lars Cornelis gaf een 9 aan de game: "'Skyrim in space' doet Starfield tekort, maar is tegelijkertijd de perfecte omschrijving van dit totaalpakket. Starfield is zo groot, divers en gedetailleerd dat het moeilijk is jezelf niet in deze wereld te verliezen. Niet alles is perfect, maar de minpunten worden volledig overvleugeld door de pluspunten. Kortom, een typische Bethesda-game. Maar dan in de ruimte."

Starfield
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi om te zien dat ze van plan zijn om deze updates uit te gaan brengen. Waarom dat zo lang moet duren begrijp ik niet helemaal. Sommige van de genoemde dingen lijken me niet echt lastig om te implementeren. Er zijn zelfs al mods op pc die dat doen. Ik hoop wel dat ze dat transfer systeem van resources gaan fixen tussen basissen. Dat werkt nog steeds voor geen meter.

0

Aanbevolen voor jou