PlayStation 5-bundel met Ratchet & Clank: Rift Apart mogelijk gelekt

PlayStation 5-bundel met Ratchet & Clank: Rift Apart mogelijk gelekt

Er is mogelijk een bundel met een PlayStation 5 en de aankomende game Ratchet & Clank: Rift Apart gelekt.

Een foto van de bundel werd getoond op de Franse website Station of Play. Een week eerder meldde de site al dat de bundel er aan zat te komen, omdat men het had gevonden op de Franse webwinkel Boulanger. De bundel zou naast de console en de game ook een DualSense-controller bevatten en 569,99 euro kosten.

De bundel zou vrijdag beschikbaar komen - tegelijk met Ratchet & Clank: Rift Apart. Het zou de eerste officiële PlayStation 5-bundel met een game zijn, maar Sony heeft het vooralsnog niet officieel aangekondigd.

Ratchet & Clank: Rift Apart ontving een 8,5 van Gamer.nl: "Er zal nog lang worden nagepraat over de vele technische hoogstandjes die in Ratchet & Clank: Rift Apart de show stelen. Voor dit grafische geweld koop je een PlayStation 5. Maar deze dwaze reis door dimensies gaat jong en oud ook verblijden met een zeer divers arsenaal aan wapens, leuke gadgets en tig aandoenlijke personages."

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben benieuwd hoeveel er daarvan beschikbaar zijn. Zal slim zijn als ze hem alleen naar de fysieke winkels verschepen. Zodat echte fans ook een ps5 op de kop kunnen tikken

0

@Roy36NL Ja dat lijkt mij ook beter. Het online verhandelen is te makkelijk voor scalpers. Het lijkt deze generatie nog erger dan de vorige

0

@Ziminar ja je wordt er helemaal knetter van. Xboxen, Playstations, grafische kaarten verdwijnen als sneeuw voor de zon

0
test

Nou ik kan je bevestigen dat het gerucht klopt. Net gebeld door Gamemania of ik mijn reservering van de discversie wilde omzetten naar de bundel met R&C voor 569. Sony zou nu namelijk eerst deze bundels gaan leveren. Heb het maar gedaan, want ik wacht lang genoeg. Daarnaast lijkt t me ook een vette game.

0

Aanbevolen voor jou