Gerucht: Senua's Saga: Hellblade 2 wordt overwogen voor PlayStation 5

Gerucht: Senua's Saga: Hellblade 2 wordt overwogen voor PlayStation 5

De game verschijnt op 21 mei voor Xbox Series-consoles en pc

Microsoft zou overwegen om Senua's Saga: Hellblade 2 ook naar PlayStation 5 te brengen.

Dat claimt The Verge te hebben vernomen, zo meldt men in een artikel waar ook wordt gepraat over de sluitingen van studio's als Tango Gameworks en mogelijke plannen om de prijs van Game Pass Ultimate te verhogen.

"Xbox heeft een sterke line-up aan games voor 2024 gepland, met Senua's Saga: Hellblade 2 dat binnen enkele weken op 21 mei verschijnt. Ik heb vernomen dat Hellblade 2 nog een game is die Microsoft overweegt voor PlayStation 5. Als dat ooit gebeurt, is het onduidelijk of dat als een succes kan worden gezien."

Met die laatste zin wordt gerefereerd naar Tango Gameworks. Die studio leverde vorig jaar Hi-Fi Rush af, dat eerder dit jaar ook naar PlayStation 5 werd gebracht. Ondanks dat werd de studio eerder deze week opgedoekt.

Senua's Saga: Hellblade 2 werd in 2019 aangekondigd en betreft het vervolg op de culthit Hellblade: Senua's Sacrifice. Beide games draaien om Senua en hoe zij omgaat met haar psychose. De game wordt ontwikkeld door Ninja Theory. Zoals hierboven vermeld komt Hellblade 2 op 21 mei naar Xbox Series X en S en pc. Ook verschijnt het spel op release op Xbox Game Pass. Het spel zal alleen digitaal beschikbaar komen. 

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Xbox heeft een sterke line-up aan games voor 2024 gepland" ... we zijn 5 maanden in 2024 en ze hebben meer studios gesloten dan games uitgebracht tot nu toe. infact, welke games hebben ze in de afgelopen 5 maanden uitgebracht?

0
test

Graag en dan meteen ook maar op disc! Erg genoten van deel 1 op PS4, bijzondere ervaring met koptelefoon op.

[Reactie gewijzigd door ThEnd op 9 mei 2024 - 19:44]

-1

Aanbevolen voor jou