Demo van Banishers: Ghosts of New Eden nu beschikbaar

Demo van Banishers: Ghosts of New Eden nu beschikbaar

Game verscheen begin dit jaar op PS5, Xbox Series en pc

Ontwikkelaar Don't Nod heeft een demo uitgebracht van Banishers: Ghosts of New Eden op elk systeem waar de game op beschikbaar is.

De demo beslaat de eerste missie van de game. Daarbij kan geboekte progressie worden meegenomen naar het volledige spel wanneer mensen het aanschaffen.

Banishers: Ghosts of New Eden verscheen begin dit jaar voor Playstation 5, Series X en S en pc. De third-person actie-adventure met rpg-elementen vindt plaats in een uniek universum waarin spelers in de huid kruipen van twee spokenjagers die ook geliefden zijn. Zij moeten in het fictionele New Eden geesten weg zien te jagen uit het land.

Harry Hol gaf een 6 aan het spel in de Gamer.nl-review: "Banishers: Ghosts of New Eden lijkt de ambities van de ontwikkelaar niet te kunnen dragen. Het vechtsysteem is leuk, maar wordt niet voldoende uitgebuit. Het verkennen van de spelwereld is ontzettend beperkt en houdt je teveel bij de hand. Daar komen dan nog de technische onvolmaaktheden bij, zoals lange laadtijden. Grafisch is het allemaal okay, maar niet briljant. Personages zien er stilstaand wel aardig uit, maar wanneer ze beginnen te praten is het of acteurs dikke rubberen maskers op hebben en zijn de animaties ongemakkelijk. Maar het grootste probleem is dat het spel eigenlijk niets nieuws doet. Alles wat je tegenkomt heb je al eens eerder en beter gezien. Ironisch genoeg is deze game over een geest en een geestenjager vooral een beetje zielloos."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Banishers Ghosts of New Eden

Banishers Ghosts of New Eden kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou