De carrièremodus van F1 24 uitgelicht

De carrièremodus van F1 24 uitgelicht

De game komt op 31 mei uit voor PlayStation, Xbox en pc

EA en Codemasters hebben een nieuwe 'Deep Dive'-video van F1 24 uitgebracht die zich richt op de carrièremodus van de game.

Zo licht de video uit dat het nu mogelijk is om als een van de twintig echte F1-coureurs te spelen, alsmede F2-spelers en legendes zoals Michael Schumacher en Mark Webber. Ook kan men er voor kiezen een eigen coureur te creëren.

De video behandelt ook het nieuwe 'Driver Recognition System'. Spelers krijgen diverse taken op en buiten het circuit voorgeschoteld waarmee men een reputatie op kan bouwen. Dit geeft vervolgens weer meer kansen om een carrière op te bouwen. Daarbij kan het bijvoorbeeld ook lonen om loyaal te blijven aan je team, waardoor er meer uit contractonderhandelingen gehaald kan worden.

Verder bevat de game nu ook een Challenge Career-modus, waarin spelers als bestaande coureur een kortere carrièremodus doorlopen om 'campagnepunten' vrij te spelen en te strijden voor een plek op de leaderboards. Aan het einde van elk seizoen (dat een aantal weken duurt) wordt de speler bovenaan de leaderboard als kampioen uitgeroepen.

Onlangs kwam er ook al een Deep Dive-video uit rondom F1 24, met daarin een focus op de vernieuwingen in gameplay. F1 24 komt op 31 mei uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Belangrijkste is dat ze is wat gaan doen aan die extreem domme/slechte AI. Ik en een maat hebben wat rond lopen klote nadat de game op PS+ stond en jezus, wat is de AI slecht zeg. Als je naast een AI coureur rijdt rijden ze alsof je er niet bent, ze proberen gewoon dwars door je heen te rijden met als resultaat veel crashes. Ook volgt de AI elkaar gewoon in saaie treintjes, nooit is een menselijke foutje of een risico dat genomen wordt om iemand in te halen. Na een race of 10 kwamen we beide tot de conclusie dat de AI zo dom is dat het eigenlijk onspeelbaar is, zo slecht is het.

0

Aanbevolen voor jou