Nier-maker hint mogelijk naar derde deel

Nier-maker hint mogelijk naar derde deel

De game zou wel een de subtitel 'Repent' kunnen dragen

Tijdens een concert rondom de Nier-franchise heeft regisseur Yoko Taro mogelijk gehint naar een derde deel in de Nier-reeks.

Nier: Orchestra Concert werd onlangs in Londen gehouden, en Taro zou op het podium het publiek hebben gemeld dat de directeur van Square Enix in het publiek zat en dat het publiek luid moest applaudisseren als ze een vervolg op Nier Automata wilden hebben, waarop het publiek logischerwijs enthousiast reageerde (via ResetEra).

Daarnaast zou tijdens het concert meermaals het woord 'REPENT' op het scherm zijn verschenen, dat vervolgens veranderde naar 'R3PENT'. Fans speculeren dan ook dat er een nieuwe Nier-game in ontwikkeling is die de subtitel 'Repent' draagt.

Officieel is er in ieder geval nog geen Nier 3 aangekondigd. Over Nier gesproken: tweede deel Automata, dat in 2017 uitkwam, is inmiddels acht miljoen keer verkocht. De Nier-franchise bestaat uit meerdere games, waaronder debuuttitel Nier Replicant waar verschillende versies en heruitgaven van zijn verschenen en vervolg Nier Automata. Ook is er in 2021 een mobiele game in de vorm van Nier Reincarnation verschenen, maar die gaat aankomende april offline.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou