Sony voert PSN-verplichting voor Helldivers 2 op pc toch niet door

Sony voert PSN-verplichting voor Helldivers 2 op pc toch niet door

De massale negatieve reacties hebben blijkbaar geholpen

Sony heeft besloten dat het toch niet verplicht wordt om een PlayStation Network-account aan Steam te koppelen om Helldivers 2 te kunnen spelen.

Dat laat het bedrijf in een tweet weten. "Helldivers-fans - we hebben jullie feedback gehoord omtrent de update rondom het linken van accounts voor Helldivers 2. De update van 6 mei waarbij nieuwe spelers meteen hun Steam- en PlayStation Network-account moesten linken en bestaande spelers op 30 mei, gaat niet door."

Er hing sinds afgelopen vrijdag veel controverse rondom het in februari op PlayStation 5 en pc uitgekomen Helldivers 2. Sony kondigde toen aan dat het verplicht werd voor Helldivers 2-spelers op Steam om hun PSN-account te linken. Steam-gebruikers lieten daarna massaal negatieve reviews achter op Steam. Daarnaast werd de game in meer dan honderd landen waar PSN niet beschikbaar is uit de verkoop gehaald op Steam, en kan iedereen op het platform nu geld terugvragen voor de game - ongeacht hoeveel uur men er al in heeft zitten.

"We willen samen een nieuwe standaard zetten voor wat een live game is, en hoe ontwikkelaars en de fans elkaar kunnen ondersteunen om de beste game-ervaringen te creëren", zo concludeert Sony in de tweet.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Helldivers 2

Helldivers 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Democratie heeft gewonnen!

0
test

Eerder kapitalisme. Doet uiteraard niet ten onder van je punt. Mensen wilden het niet en hebben dat laten weten. Ik vind het een fantastisch voorbeeld hoe sterk je staat als consument als je stemt met je portemonnee. Laat het een les zijn voor de eerst volgens keer dat een bedrijf iets door drukt, terwijl de consument dit niet wil. Wat het ook moge zijn. mooie uitslag, inderdaad.

-1

dan moeten die zogenaamde consumenten ook iets beter gaan lezen aangezien dit vanaf het begin al bekend was

0
test

Lieve mensen, laten we het deze week gezellig houden

3

Aanbevolen voor jou