Like a Dragon: Infinite Wealth breekt Steam-record voor franchise

Like a Dragon: Infinite Wealth breekt Steam-record voor franchise

Er waren meer dan 46.000 gelijktijdige spelers op Steam gisteren

Het vorige week uitgekomen Like a Dragon: Infinite Wealth heeft een record voor de franchise qua gelijktijdige spelers op Steam verbroken.

De game kwam vrijdag uit en heeft sindsdien elke avond steeds meer gelijktijdige spelers aangetrokken op Steam, zo valt te zien op SteamDB. De piek tot nu toe werd gisteren behaald, met meer dan 46.000 gelijktijdige spelers online.

Dat is een flinke toename van gelijktijdige spelers ten opzichte van de vorige recordhouder binnen de franchise. Dat was Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, die 13.737 gelijktijdige spelers had op het hoogtepunt. Daarna volgt Yakuza: Like a Dragon met 9535 gelijktijdige spelers.

Like a Dragon: Infinite Wealth draait om de twee hoofdpersonages uit de vorige delen, Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu, in zowel Japan als Hawaï. Het is voor het eerst in de reeks dat een game zich ook buiten Japan afspeelt. Spelers kunnen snelle rpg-gevechten verwachten waarbij men uitvoerig gebruikmaakt van de omgeving. Ook kunnen spelers - zoals inherent is aan de franchise - allerlei zijactiviteiten verwachten, waaronder het onderhouden en inrichten van een klein eiland. Het spel is nu verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store.

Sander Hölsgens beloonde de game met een 9,5: "Like a Dragon: Infinite Wealth is een game met veel (prachtige) gezichten. Het is een fantastisch staaltje maatschappijkritiek, een uitstekend rollenspel, een tragische komedie, en een heerlijke persiflage op games als Pokémon, Crazy Taxi en Animal Crossing. Infinite Wealth is zo divers en tegelijkertijd zo kordaat: dit is waarom openwereldgames zo leuk zijn."

Like a Dragon Infinite Wealth

Like a Dragon Infinite Wealth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi denk ook wel de beste game uit de serie. Tenminste als je van turn-based houd natuurlijk.

0

Aanbevolen voor jou