Cheatmakers richten zich al op Gray Zone Warfare

Cheatmakers richten zich al op Gray Zone Warfare

E-mail rondom promotie voor bedrijf dat cheats verkoopt online gedeeld

Ondanks dat de populaire mmo-shooter Gray Zone Warfare nog maar net uit is via Early Access, lijken cheatmakers al bezig te zijn met het ontwikkelen van cheats voor de game.

Een Britse content creator genaamd Geeky Pastimes deelde via X een e-mail die hij ontving van een onbekende cheatmaker. Daarin wordt gesproken over een "kans" om een video te creëren waarover wordt geklaagd over de "impact van cheaters op de game".

Vervolgens zou de specifieke cheatmaker worden genoemd in de video, waardoor indirect naamsbekendheid daarvoor zouden worden gecreëerd - met als doel logischerwijs kijkers te verleiden meet informatie hierover op te zoeken en eventueel geld neer te leggen voor toegang tot cheats.

Hoewel het op dit moment onbekend is of cheats al gebruikt worden in Gray Zone Warfare, is de gedeelde e-mail een interessante en zorgelijke blik op hoe deze markt werkt.

Gray Zone Warfare is een tactische mmo-shooter die deze week in Early Access verscheen. De game wordt vergeleken met Escape From Tarkov en geprezen om zijn 'hyperrealistische' systemen. Hoewel consoleversies van de game gepland staan, kan dat nog "jaren op zich laten wachten" volgens de ontwikkelaar. Eind vorige werkweek bleek al dat er 400.000 exemplaren van de game waren verkocht.

Lees hier een overzicht met alle facties, tips en meer info over Gray Zone Warfare. Verwacht binnenkort uitgebreide impressies van de game op Gamer.nl.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

IK ben al jaren geleden gestopt met online gamen vanwege de vele valsspelers. Ik speel lekker gta online met vrienden in een invite only sessie en we hebben geen last van cheaters. Zouden ze ook met andere spellen moeten invoeren

0

Aanbevolen voor jou