Tokyo 2099-map uit Marvel Rivals getoond

Tokyo 2099-map uit Marvel Rivals getoond

Op 10 mei begint de gesloten bèta

Er is een nieuwe video van het aankomende Marvel Rivals uitgebracht waarin de Tokyo 2099-map wordt uitgelicht.

De video kan hieronder worden bekeken en toont zoals de naam van de map al aangeeft futuristische omgevingen. Daaronder staat een video die een paar weken geleden uitkwam, waarin de Yggsgard-map - gebaseerd op de Thor-franchise - wordt getoond.

De free-to-play PvV-shooter Marvel Rivals werd eerder dit jaar onthuld. Hierin nemen twee teams van zes spelers het tegen elkaar op. "Roep je favoriete Marvel-personages bij elkaar en strijd in 6v6-gevechten, met gloednieuwe Team-Up Skills in verwoestbare locaties uit het hele Marvel-universum", aldus de beschrijving.

Met die Team-Up-vaardigheden kunnen helden samen moves uitvoeren. Zo kan Rocket Raccoon bijvoorbeeld op de rug van Groot rondrijden. Spelers kunnen uit een grote selectie helden en schurken kiezen uit bekende groepen als de Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men en nog veel meer.

Marvel belooft daarnaast dat de game steeds blijft evolueren. "Elk seizoen worden er nieuwe superhelden geïntroduceerd, samen met uitdagende en diverse maps. Ontgrendel nieuwe content om in verschillende strategieën te gebruiken en ervaar zinderende actie en oneindige mogelijkheden in deze avontuurlijke teamgevechten."

Marvel Rivals wordt ontwikkeld met hulp van de Chinese uitgever NetEase. Een precieze releasedatum is niet bekend. Vooralsnog is de game alleen voor pc bevestigd. Vanaf 10 mei wordt er een gesloten alfatest gehouden. Lees hier alles over Marvel Rivals.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou